Navigacija

Održan EA Komitet za komunikacije i publikacije  (CPC) u Rimu

ObaveštenjaAktuelnostiPromocijaMeđunarodne aktivnosti

Sumirajući utiske sa 42. EA Komiteta za komunikacije i publikacije (CPC) Evropske organizacije za akreditaciju (EA) na kome su učestvovali i predstavnici  Akreditacionog tela Srbije (ATS) održanog 12. i 13. oktobra u Rimu (Italija), koji je inače i prvi “face to face” sastanak u poslednje tri godine.

Predstavljamo zanimljivosti sa komiteta:

•    Diskutovalo se o mnogim temama i aktivnostima, uključujući nove projekte i digitalne materijale, iskustva na društvenim mrežama i druge komunikacione alate.
•    Filipo Trifileti, generalni direktor Italijanskog Akreditacionog tela, Accredia, predstavio je aktivnosti ocenjivanja usaglašenosti u Italiji, fokusirajući se na njene zainteresovane strane.
•    Komunikacioni menadžeri iz svih nacionalnih akreditacionih tela izneli su tehnike za pisanje efikasnog komunikacionog plana i širenje znanja i prednosti akreditacije na različitim nivoima. 
•    Održana je i sesija o dizajnu identiteta brenda i fokus na rezultate CAB istraživanja o digitalizaciji.

EA CPC članovi su kroz primenu zanimljivih radionica i prezentacija značajno doprineli promociji aktivnosti EA kao i promociji vrednosti akreditacije na nacionalnom i međunarodnom nivou.


Radujemo se sledećem susretu na CPC-u koji bi trebao da se održi na proleće 2023. godine.

 

Srdačno,
Vaš ATS
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/848/1665838760881__2_.jfif