Навигација

Честитамо 9. јун – Светски дан Акредитације

ОбавештењаАктуелностиМеђународне активностиДан акредитације

Честитамо 9. јун – Светски дан Акредитације

 Акредитационо тело Србије овом приликом честита 9. Јун. 2021. године – Међународни дан акредитације на глобалном нивоу, свим оцењивачима и техничким експертима, члановима тела и органа АТС-а, уваженим представницима Владе Републике Србије, представницима министарстава и струковних удружења, запосленима у АТС-у и акредитованим телима за оцењивање усаглашености, као и представницима свих институција које сарађују са нама.
 
Светски дан акредитације обележава се сваке године 9. јуна под организацијом Међународног форума за акредитацију (IAF) и Међународне организације за акредитацију лабораторија (ILAC), са сврхом подизања свести о важности и значају акредитације као и саме промоције вредности акредитације.

Надамо се да ћемо уз вашу помоћ и подршку успети да, као и до сад, реализујемо планирано, како бисмо проширили обим наших активности, повећали број оцењивача и техничких експерата, али и повећали компетентност стално запослених у АТС-у, и како бисмо и вама омогућили да унапредите своје пословање и будете конкурентнији на тржишту. 

Захваљујемо овом приликом на подршци и разумевању свима вама који сте са нама све ове године!

С поштовањем,
Ваш АТС