Навигација

У сусрет НЕДЕЉИ КВАЛИТЕТА 2023

ОпштеОбавештењаАктуелностиНајаве догађаја

Традиционална манифестација под називом: „НЕДЕЉА КВАЛИТЕТА 2023“ биће одржана 9. и 10. марта, по 32. пут, у Привредној комори Србије у Београду.

Већ дужи низ година, овај догађај организују Фондација за културу квалитета и изврсност - FQCE и часопис „Квалитет и изврсност“, под покровитељством Министарства привреде и у сарадњи са Привредном комором Србије.

Као и претходних година, саветовање окупља експерте из области квалитета – стручњаке из науке и привреде, са циљем да се укаже на нове трендове и захтеве унапређења квалитета на путу ка пословној изврсности, уз могућност размене искустава и дружења са пословним партнерима.

Овом приликом биће презентирани оригинални радови из области као што су: пословна изврсност; одрживи развој; друштвена одговорност; људски ресурси; менаџмент ризицима; менаџмент животном средином; менаџмент безбедношћу и здрављем на раду и др.

Нешто више о овоме можете прочитати ОВДЕ

Tакође, ово ће бити прилика да и Акредитационо тело Србије (АТС) размени искуства са пословним партнерима, подели новине у свом раду и кроз нове пословне идеје ради на унапређењу свог система.

АТС као и сваке године подржава ову манифестацију и радује се учешћу на њој.

Срдачно,
Ваш АТС