Навигација

Семинар за акредитована тела за оцењивање усаглашености

ОбавештењаСеминариНајаве догађаја

Акредитационо тело Србије (АТС) организује једнодневни семинар за акредитоване организације у Комбанк дворани (Дом синдиката), Трг Николе Пашића 5а, Београд, под називом „Акредитација и оцењивање усаглашености – ми смо свет!“ у среду 11. септембра 2019. године са почетком у 10 часова.

У преподневном делу предвиђена су излагања којим ће се представити резултати рада АТС-а током претходне године и најавити планови АТС-а а наредни период. У циљу промовисања успешне регионалне сарадње имаћете прилику да чујете излагање г. Алексеја Херсонцeва, директора Националног акредитационог тела Русије, на тему преношења искустава у областима оцењивања усаглашености у којима је акредитација обавезна у прописима Руске Федерације.

Други део семинара предвиђен је за представнике акредитованих тела за оцењивање усаглашености (ТОУ), током кога ће бити представљена анализа идентификованих слабих места у системима менаџмента ТОУ, као и предавање на тему ефективности интерних провера и преиспитивања од стране руководства. Посебно ће бити речи и о управљању ризицима у поступцима контролисања/сертификације. У последњем блоку намењеном свим ТОУ биће речи о правилном извештавању, као и о захтевима за компетентност везано за управљање људским ресурсима.

Пријављивање на пулту у холу Комбанк дворане може се обавити од 9.30 до 9.55 часова.

Молимо акредитована ТОУ да своје присуство најаве до петка 6. септембра 2019. године на следећу електронску адресу: jelica.braunovic@ats.rs.

Особа за контакт у АТС-у је: Јелица Брауновић, Влајковићева 3, тел.: 011 3130373, 064 8872822.

Измењени програм семинара можете преузети са линка: https://www.ats.rs/uploads/attachment/dokument/567/izmena_programa.pdf